dakraam offerte

twitteryoutubepinterestgoogleplus

DAKDIDAK is lid van DE VLOK, vakmanschap en zekerheid

Eerste indruk
9,1
Service
9,5
Prijs / kwaliteit
9,1
DAKDIDAK
Score: 9.2 van 10
op basis van 77 reviews.

Fabrikanten/assortiment

Contactinformatie

DAKDIDAK dakramen
t.a.v. A. Janssen

Landgraafstraat 9
6845 EA Arnhem

M: 06-54680065

E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Onze prijzen liggen lager dan de consumentenadviesprijs vermeld in de prijslijsten. Onze prijzen en levertijden zijn op aanvraag.

Fakro Dakramen plaatsen of vervangen

FAKRO dakramen krijgen een steeds groter marktaandeel, niet zo gek als men de voordelen van FAKRO dakramen op een rijtje zet.

FAKRO Dakramen zijn veilig tegen inbraak, FAKRO dakramen zorgen voor veel daglicht (groter glasoppervlakte), FAKRO dakramen ventileren het beste en ook voor gebruikers gemak scoren de dakramen uitstekend vanwege onder meer een ondersluiting. 

TIP bekijk de FAKRO productpresentatie klik rechts op de FAKRO VIDEO

Van de meeste FAKRO produkten kunt u via het linker menu meer informatie vinden ook kunt u de Brochures bekijken. Voor alle vragen ben ik u graag van dienst.

FAKRO-Dakramen brochure mei 2013 FAKRO Zonweringen folder mei 2013 FAKRO Elektrische bedieningssystemen mei 2013 FAKRO Toekomst brochure

Eigenschappen FAKRO dakramen:

199

 

 • geïntegreerde regelbaar ventilatieroosters in het raamkozijn, maakt continue luchtverversing mogelijk ook als het raam gesloten is daarbij hebben FAKRO dakramen de grootste ventilatie capaciteit vanaf 94 cm breed (ROTO R7 hebben een betere ventilatie capaciteit tot 94 cm breed).
 • de sluiting bevindt zich aan de onderzijde van het raam, uit ervaring weet ik dat oudere mensen dit als zeer prettig ervaren bovendien kan iedereen er makkelijker bij als het dakraam hoger wordt geplaatst.
 • de elegante handgreep heeft een meervoudige openingsfunctie. 199Het dakraam kan op meerdere kierstanden vastgezet worden, sneeuw druk en wind hebben er zo geen vat op
 • het standaard FAKRO HR++ glas heeft een U-waarde 1 (FTT dakraam voor passief huis heeft zelfs een u-waarde van 0.3, standaard VELUX 1.2), 
 • het standaard glas is veiligheids klasse IV, andere merken veiligheidsklasse I. Daarom durft FAKRO ook levenslange garantie te geven tegen hagelschade
 • Alle dakramen (behalve FTS) hebben het TopSafesysteem, dit zorgt ervoor dat de dakramen inbraakwerend zijn en geen open deur op het dak
 • FAKRO Dakramen met PKVW®, (inbraakwerendheid weerstandsklasse II), vaak stellen verzekeraars of het bouwbesluit dat dakramen van PKVW®-certificaat zijn voorzien.
 • FSC keurmerk het voor FAKRO dakramen gebruikte hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.
 • TÜV SÜD certificaat (TÜV SÜD is een gerenommeerd Duits keuringsinstituut dat de veiligheid en kwaliteit test) naast FAKRO beschikken ook ROTO dakramen over dit certificaat.
 • Komo© attest met productcertificaat nr. 20731 (nederlands keuringsinstituut)
 • Levenslange garantie glas tegen hagelschade, 20 jaar garantie op de beglazing en 10 jaar volledige fabrieksgarantie

 

Deze eigenschappen bevestigen de hoge mate van kwaliteit en veiligheid waar FAKRO voor staat. DAKDIDAK uw FAKRO dakraam specialist levert de dakramen van FAKRO alsmede de daarbij passende FAKRO rolgordijnen en FAKRO zonwering met hoge kortingen. Ook plaatst DAKDIDAK de rolgordijnen of zonweringen gratis bij aankoop en montage van een FAKRO-dakraam.

DAKDIDAK uw FAKRO-specialist is overtuigd van de kwaliteit van Fakro producten, ...

De prijzen zijn op aanvraag maar liggen lager dan de meeste verkopers van FAKRO-producten in Nederland.

Fakro dakramen bestellen bij Dakdidak dakvenster specialist. 

 

 

DAKDIDAK PVC, kunststof FAKRO dakramen

FAKRO verticale combi met uitstap dakraam DAKDIDAK

FAKRO dakraamspecialist

FAKRO FDY lange-dakramen plaatsen DAKDIDAK

FAKRO thermo dakramen DAKDIDAK

FAKRO dakramen met verhoogde tuimel-as DAKDIDAK

FAKRO FTT U8 doorsnede beglazing DAKDIDAK

VELUX dakramen vervangen voor FAKRO DAKDIDAK

FAKRO dakramen glas-inlood DAKDIDAK

FAKRO kunststof dakramen gekoppeld DAKDIDAK

FAKRO dakramen slaapkamer DAKDIDAK

FAKRO PTP dakramen badkamer DAKDIDAK